FINANS

Finans og nyheder går næsten hånd i hånd, men alligevel er der en forskel i vinklen på disse nyhedssites. Vi har fundet en række hjemmesider, der bidrager med indhold, som er særligt interessant for dig, der investerer – hvad enten om det er i bolig, aktier, værdipapirer eller noget helt fjerde.

Euroinvestor.dk
Hvis du er interesseret i verdensøkonomi, så har Euroinvestor specialiseret sig i netop dette. Her kan du læse aktuelle nyheder, som har indflydelse på aktier, valuta og investeringer. Du kan yderligere få bl.a. aktieanbefalinger, kursmål og bolig nyheder.

Borsen.dk
På Børsen finder du ligeledes nyheder om alt fra olie, C20, valutakurser, succesfulde direktører til velfærd. Du får altså alle de nyheder, du skal bruge for at foretage den rigtige investering. Du kan her kategorisere indholdet efter nyheder, kurser, investor, opinion med mere, så du får netop det indhold, du er ude efter.

Finans.dk
På dette nyhedssite er der mindre fokus på aktiekurser og mere på nyheder inden for blandt andet erhverv, teknologi, politik, trends og meget andet. Du kan læse om 3D-printere, topchefer, integrationsplaner eller finansværktøjer, så der er rigeligt med blandet indhold, som du nemt kan navigere i.

Business.dk
Berlingske Business serverer indhold i kategorier tilpasset din specifikke behov. Der er således nyheder til dig som investor eller virksomhed, men også for dig, der søger viden til din privatøkonomi eller karriere.

NasdaqOmxNordic.com
Hos Nasdaq finder du detaljerede nyheder om aktier, obligationer og andre investeringer samt baggrundsindhold om markedsværdier, valuta, selskabsmeddelelser og meget andet. Indholdet er begrænset til det nordiske marked, så du får skræddersyede nyheder om, hvad der rør sig i eksempelvis København eller Stockholm.

Finance.yahoo.com
Du kender nok Yahoo som søgemaskine, men de har også et meget detaljeret finanssite. Her får du de nyeste historier direkte fra USA, hvilket også betyder, at indholdet er på engelsk. Der er stort fokus på særligt aktiekurser, og sitet er tæt knyttet til de forskellige store amerikanske TV-stationer som CNBS, som giver deres besyv med i markedsspekulationerne.

Bloomberg.com
Bloomberg Business er endnu et udenlandsk site, som giver dig verdens finansnyheder. Her kan du læse nyheder inden for bl.a. teknologi, kultur eller design, men også mere specifikke markedsnyheder om valuta, aktier og obligationer. Bloomberg Business tilbyder også værktøjer til at sammenligne og analysere trends.