KULTUR

De fleste byer, både større og mindre, har et bredt udbud af kulturelle begivenheder. Derfor findes der også et hav af hjemmesider med gode råd og inspiration til, hvordan du finder netop den begivenhed, du er på udkig efter – eller den, du ikke vidste, du var på udkig efter.

AOK.dk/AOA.dk
Hos Alt Om København (AOK) og Alt Om Aarhus (AOA) kan du holde dig opdateret om, hvad der sker i de største byer i Danmark. Her kan du bl.a. læse om shopping, musik, natteliv, restauranter og caféer, byliv og meget mere. Det er også AOK/AOA der nominerer ”Byens Bedste”, hvor byens borgere hver år skal stemme på, hvilken restaurant, butik osv. der fortjener denne fornemme titel.

VINK
VINK har både en hjemmeside rettet mod kulturen i København (vinkkbh.com) og en rettet mod Aarhus (vinkaarhus.com). Her kan du læse om nogle af de lidt mere alternative og skæve kulturelle tiltag. Det kan bl.a. være undergrundskoncerter, festivaller, udsalg, billige, dyre eller særlige middage og meget, meget andet.

Yelp.dk
Hos Yelp kan du finde de fleste virksomheder, restauranter, biografer, teatre m.m. i Danmark. Det er brugerne, der skaber indholdet på Yelp, og det betyder, at du kan skabe dig et indtryk af det, du søger, gennem andre folks bedømmelser og vurderinger. Så står du og har svært ved at vælge, om du skal på Noma eller Geranium, så kan du slå begge steder op på Yelp og vælge derud fra.

Ublend.co
Hvis du er studerende, så kan det være, at Ublend er noget for dig. Her kan du tilslutte dig din uddannelsesinstitution, f.eks. CBS, og modtage updates med, hvad der sker på din campus og hvilke begivenheder og tiltag, der vedrører din institution.

VisitDenmark.dk
Hos Visit Denmark kan du samle inspiration til ferieoplevelser eller skabe overblik over de forskellige festivaller, udstillinger, markeder, fester og meget andet, der sker i Danmark. Du kan også læse om, hvilke kulturelle tiltag og begivenheder, der finder sted i specifikke danske regioner eller byer og samtidig planlægge din ferie, hvis du vil på opdagelse i det danske land.

Politiken.dk/ibyen
Politiken har sit eget kultursite, hvor du kan hente oplysninger og inspiration til, hvad der sker i din by. I top-menuen kan du f.eks. vælge guider, som du måske kender bedre som ”Turen går til…”. Ellers kan du også læse forskellige klummer, læse om byliv, film, koncerter og udstillinger med mere. Desuden har Ibyen en søge-funktion, så du kan finde netop den film, bar, forestilling eller koncert, du er på udkig efter.

Billetlugen.dk
Hos Billetlugen kan du gå på opdagelse i et hav af kulturelle arrangementer inden for bl.a. musik, sport og teater. Udover at skabe overblik over det kulturelle udbud, så kan du også købe billetter til de arrangementer, som falder i din smag.