NYHEDER

Internettet er spækket med nyhedssites, som kan skaffe dig både internationalt og nationalt indhold. Vi vil i denne kategori forsøge at skabe overblik over de største og bedste hjemmesider, så der er noget for en hver smag, ideologi og holdning. Du vil nok hurtigt bemærke, at alle hjemmesiderne tager afsæt i en fysisk avis, så måske du allerede er bekendt med noget af indholdet eller foretrækker ét nyhedssite fremfor et andet.

Dr.dk/nyheder
På dr.dk finder du en lang liste over aktuelle nyheder, både hvad angår politik, sport, viden, kultur, debat, regionalt, vejr og meget, meget mere. Øverst på siden har du overblik over de vigtigste aktuelle nyhedstemaer. Fra hjemmesiden linker DR naturligvis også til deres TV- og radioudsendelser, som du kan se ganske gratis uden at oprette en profil på DR. DR appellerer altså til den mere seriøse nyhedslæser, som interesserer sig for bl.a. politik, klima og samfund.

Nyhederne.TV2.dk
TV2 har naturligvis også et decideret nyhedssite, som konstant opdaterer dig om verdens begivenheder. Her kan du læse om politik, livsstil, sport, vejr og meget mere. Nogle af artiklerne har korte videoer tilknyttet, og hvis du gerne vil se længere videoer kan du oprette en konto på TV2 Play, hvor du også får adgang til TV2s mange TV-pakker. TV2 nyheder henvender sig, ligesom DR, til den seriøse nyhedslæser.

Ekstrabladet.dk
På Ekstrabladets nyhedssite finder du både mere og mindre seriøse artikler af national og international karakter. Du kan læse om krig og katastrofer, samfund, dansk politik, erhverv, videnskab og meget andet. Mange kender nok Ekstrabladet som en sladderavis, og det er fordi at du her også kan læse ”bløde” nyheder om livsstil, kendte og andet sladder.

Bt.dk
BT bliver sommetider, ligesom Ekstrabladet, også betragtet som en mindre seriøs avis. Dog serverer de ligeledes et bredt udvalg af nyheder inden for krimi, udland, politik, erhverv og andet. Du finder dog også kategorier som Utroligt men sandt eller Hitter på Facebook, som netop lægger op til sladder og mindre seriøse nyheder.

Dagens.dk
Et nyhedssite, som serverer nyheder fra enhver skuffe er Dagens. Her kan du læse alt fra efterlysninger, advarsler og sundhed til opskrifter, frækt og gossip. Sitet henvender sig til en meget bred målgruppe, som både interesserer sig for politik, finans, sladder og livsstil.

Politiken.dk
Endnu et seriøst nyhedssite finder du hos Politiken, som bidrager med historier om uddannelse, politik, medier, økonomi, sundhed og meget mere både i indland og udland. Politiken er som bekendt en avis, og derfor kræver de også betaling for noget af indholdet. Vil du have ubegrænset afgang til deres nyheder skal du derfor oprette et betalt abonnement.

B.dk
På Berlingskes hjemmeside finder du også seriøse nyheder til den brede befolkning. Berlingske kræver, ligesom Politiken, også et abonnement for at du kan læse ubegrænsede nyheder. Her kan du læse om business, politik, kultur, rejser, TV og meget andet. Nogle af artiklerne har også korte videoer tilknyttet til at supplere indholdet.