VEJRET

Hvordan er vejret mon i Thailand? Eller hvad med Horsens? Og hvordan med klimaforhandlingerne, hvor langt er vi der? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på i denne kategori. Du vil finde sider kun med nyheder og info om vejr og klima, og sider der giver dig detaljerede vejrudsigter for Danmark og resten af verden.

DMI.dk
På DMI finder du info om både vejr, hav og klima – og det er både til lands, til vands og i luften. DMI er således den mest brugte vejrportal i Danmark, hvor du kan søge på vejret for helt specifikke destinationer verden over. Her kan du også finde info om glatføre, pollen, lyn, varsler og meget andet.

Accuweather.com
AccuWeather giver dig en detaljeret oversigt over vejret både i Danmark, Europa og hele verden. Her kan du vælge den destination, du er interesseret i at få informationer om, og få vejrudsigter helt ned til minuttet. Du får både video-vejrudsigter, satellit- og radarkort og meget andet.

Vejrcentral.dk
På Vejr Central kan du også finde vejrudsigter for regionalt, nationalt og international vejr. Du finder således informationer om temperatur, nedbør, solskinstimer, vind, luftfugtighed og meget mere. Yderligere giver Vejr Centralen også vejr varslinger for både Danmark og Europa.

Freemeteo.dk
Free Meteo giver dig vejrudsigter for alle byer og landsbyer i hele verden. Her finder du ikke kun informationer om vejret, men også om befolkningstæthed, hoteller og attraktioner i de søgte områder.

Yr.no
Den norske hjemmeside YR hitter også i Danmark. Her kan du naturligvis også finde vejrudsigter for hele verden, men i særdeleshed også læse nyheder om vejret, bl.a. om global opvarmning, varslinger, sjældne vejrfænomener og meget mere. Du kan også finde informationer om hav og kyst, UV-varsler, klima, meteorologi, varme og kulde – bare for at nævne nogle få eksempler.

Vejret.tv2.dk
Ligesom at TV2 sender vejrudsigter i fjernsynet, så sender de også vejrudsigter fra internettet. Fra denne hjemmeside kan du se eller gense vejrudsigterne eller søge på vejret i dit nærområde. Du kan naturligvis også læse forskellig nyheder om netop vejret.

Dr.dk/nyheder/vejret
DR har naturligvis også et site for vejrnyheder specifikt. Her kan du, ligesom på TV2, gense de seneste vejrudsigter og holde dig opdateret med vejret i hele verden. DR er som bekendt et nyhedssite, så du kan selvfølgelig også læse historier og se billeder om både nationalt og internationalt vejr.

Weather forecast Google
Google er efterhånden så interaktiv, at du kan skrive næsten hvad som helst i søgefeltet og få det svar, du ledte efter. Derfor kan du også søge på vejret og f.eks. skrive ”Weather Copenhagen” hvorefter du får en vejrudsigt for dagen og hele ugen i København. Du kan også søge på nærområder og både i Danmark og resten af verden.